Kako prikazati financiranje na ploči za radove koji su financirani djelomično kroz EU projekt a djelomično kroz sredstva grada?

S obzirom da nije poznato o kojemu se ugovornom tijelu radi i da je unatoč propisanim Smjernicama EU vidljivosti, moguć i subjektivni doživljaj predstavnika PT2 o rasporedu i sadržaju vidljivosti na nekim od promotivnih oznaka, savjetujemo da se čujete s voditeljem PT2 ili osobom zaduženom za vidljivost na projektima, a koja Vam je dodijeljena.

Najbolje da pošaljete svoj prijedlog vidljivosti na ploči i tražite odobrenje s obrazloženjem u tekstu elektroničke pošte.

Osobno bih vodila računa da i grad dobije svoju vidljivost na promo ploči, s time da prioritetno poštujete elemente vidljivosti ugovornog/ih tijela. 

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.