Projekt Inklutour: Besplatna radionica za osobe s invaliditetom na temu prava i prednosti u zapošljavanju osoba s invaliditetom

U sklopu projekta Inklutour, u petak, 04. studenog 2022., od 11:00 do 13:00 sati, organizira se besplatna radionica za osobe s invaliditetom.

Prava i prednosti u zapošljavanju osoba s invaliditetom u turističko-ugostiteljskom sektoru” naziv je radionice koja će se održati uz stručno vodstvo te ćete saznati sve što vas zanima o zapošljavanju u ovom sektoru.

Stručnjak koji će sudjelovati na radionici je Julije Šoltić, viši stručni savjetnik za zapošljavanje osoba sa invaliditetom, Odjel za tržište rada – Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Osijek.

Radionica će se održati u kampu Citadela (drugo skretanje lijevo nakon što prijeđete dravski most iz smjera Belišće-Baranjsko Petrovo Selo) u Belišću gdje će vas dočekati domaćini Inkluzivna kuća Zvono, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail: ivancica@udrugazvono.hr.

Više informacija o projektu Inklutour možete pronaći na Facebook stranici projekta, te na web stranicama nositelja Pučko otvoreno učilište Osijek te partnera projekta Inkluzivna kuća Zvono, Ugostiteljsko-turistička škola Osijek te Turistička agencija Ora-tours.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.