Poziv: Zagovarački trening za članice Mreže SOS-NET

U sklopu projekta SOS za OCD organiziramo Zagovarački trening, 15. i 17. studenog, od 9:00 do 12:00 sati za članice Mreže pružatelja socijalnih usluga SOS-NET.

Osim upoznavanja s pojmom javnog zagovaranja, ključna stvar koju ćete naučiti na ovom treningu jest kako učiniti temu kojom se bavite važnom i drugima. Ako ste već sudjelovali u nekim zagovaračkim kampanja, onda znate koliko je važno s vremena na vrijeme podsjetiti se korisnih alata u zagovaranju. Ako se niste nikada susreli s javnim zagovaranjem, ovo je izvrsna prilika.

U sklopu treninga će Vam trenerica Blaženka Sečkar iz Gonga pomoći izraditi vlastiti zagovarački plan za Vašu organizaciju.

Kako bi se trening i zagovarački plan mogao kvalitetno realizirati te stečena znanja primijeniti, potrebna su barem 2 sudionika iz svake organizacije.

Trening će se održati preko Zoom platforme a poveznicu ćemo Vam poslati u petak 11. studenog,  nakon što potvrdite sudjelovanje, kao i podsjetnik i link za Zoom na dan treninga.

Molimo Vas da potvrdite svoje sudjelovanje mailom na adresu mreza.sos.net@gmail.com najkasnije do četvrtka 10. studenog 2022. do 12:00 sati.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.