Katalog edukacija i trening centara Udruge Breza

Nakon godina i godina rada, usavršavanja, učenja i stečenih iskustava, drago nam je što možemo predstaviti naš Katalog edukacija, radionica, seminara i savjetovanja. 

Za Katalog klikni ovdje.

Sve edukacije, radionice i seminari razvrstani su prema područjima djelovanja  – od edukacija i radionica za pružatelje socijalnih usluga, rada s ranjivim skupinama, upravljanje projektima, aktivizma u zajednici, kreativnog stvaralaštva, osobnoga razvoja do seminara burn-outa i teambuildinga.

Pogledajte, proučite i obratite nam se za suradnju bilo da je riječ o projektno-programskim aktivnostima,  bilo da su vam potrebna dodatna znanja i vještine ili želite naučiti nešto novo.

Ukoliko planirate strateška planiranja sa svojim timom, provodite razmjene ljudi kroz Erasmus + programske podrške ili organizirate partnerske sastanke, imamo još jednu novost:

Opremili smo čak dva trening centra naših podružnica  Čepinski Martinci i Otok Iž koji su spremni za najam. 

Za letak trening centara kliknite ovdje.

Bilo bi nam drago da ovu ponudu dijelite među svojim kolegicama i kolegama koje bi sve navedeno moglo zanimati.

Otvoreni smo za sva pitanja i sugestije.

Udruga Breza

udruga.breza@gmail.com

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.