Jaglac: Započela provedba projekta “”Opremi se i s treningom kreni-faza II”

Udruga Jaglac započela je s provedbom malog projekta “Opremi se i s treningom kreni- faza II” financiranog od Virovitičko podravskoj županiji u iznosu od 400 eura.

Provedbom projekta „Opremi se i s treningom kreni! – faza II“ doprinijeti ćemo kvalitetnijem životu OSI/OSIT na području grada Orahovice, općina Čačinci, Zdenci, Mikleuš i Crnac kao jednom od oblika u traženju rješenja za osiguravanje sveobuhvatnog pristupa OSI/OSIT u svim područjima njihovog interesa.

Opći cilj ovog projekta: nabaviti dodatnu opremu i unaprijediti sportsko-rekreativno vježbanje novim sadržajima za osobe s invaliditetom u cilju unaprjeđenja tjelesnog i mentalnog zdravlja.

Specifični ciljevi projekta:

Nabaviti opremu: sobni bicikl, traku za trčanje i različite rekvizite za poligonske aktivnosti (set za poligonske igre, prepreke, obruče, vreće za skakanje, oznake za poligon i sl.);

Organizirati sportsko-rekreativni trening i aktivnosti za osobe s invaliditetom, posebice osobe s intelektualnim teškoćama 2- 3 x tjedno u okviru poludnevnog boravka što će doprinijeti većoj motivaciji za održavanje zdravih navika i po završetku ovog projekta

Zahvaljujemo Virovitičko podravskoj županiji za odobreni projekt “Opremi se i s treningom kreni- faza II” u okviru kojeg smo nabavili opremu u vrijednosti od 400 eura. Naši će Jaglaci nastaviti sa svakodnevnim vježbanjem pod vodstvom Marina Milovca, voditelja ovog projekta i trenera uz asistenticu Suzanu Knežević, prvostupnicu fizioterapije. Hvala našoj VPŽ, a nama sretno s vježbanjem.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.