DOKKICA poziva na 2. Međunarodnu-znanstveno stručnu konferenciju

DOKKICA poziva na 2. Međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju Inovativne metode i pristupi u radu s djecom s teškoćama u razvoju koja će se održati u srijedu, 14. lipnja 2023. od 08:30 do 15:00  putem online aplikacije ZOOM.

U cilju razvijanja dijaloga među stručnjacima iz različitih područja, glavni fokus ove konferencije su inovativne metode i pristupi radu s djecom s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na sljedećoj poveznici: https://ic-konferencije.eu/prijava-pasivni-sudionik/

Međunarodna znanstveno-stručna konferencija Inovativne metode i pristupi u radu s djecom s teškoćama u razvoju održava se u sklopu projekta Razvoj inovativnih socijalnih usluga – Integrativni centar za savjetovanje i podršku, sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, čiji je DOKKICA korisnik.

Projekt se provodi u partnerstvu s Gradom Osijekom i Općinom Ernestinovo, a ciljna su skupina projekta djeca s teškoćama u razvoju i njihove obitelji s područja Urbane aglomeracije Osijek.

Online registracija sudionika planirana je od 8,30 sati.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.