Jaglac: Predstavljeno društveno poduzetništvo udruge na Danu strukovnih zanimanja u Našicama

Društveno poduzetništvo udruge “Jaglac” predstavljeno na Danu strukovnih zanimanja u Našicama
12.travnja 2024.

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice u središtu grada održala je prvi „Dan strukovnih zanimanja” u sklopu kojeg su ekonomisti održali 19. Sajam vježbeničkih tvrtki, a ostala zanimanja ove škole predstavila su se kroz rad sekcija Učeničke zadruge Isidora. Posjetitelji su mogli vidjeti predstavljanje znanja i vještina učenika 13 strukovnih zanimanja na 16 štandova, između kojih je bio i štand društvenog poduzetništva udruge “Jaglac”.

Društveno poduzetništvo udruge “Jaglac” izvrsno su predstavile učenice Lea Sobodić i Tea Lukačić. Štand su posjetile naše djelatnice Ljiljana Čunko i Ivana Krmpotić i volonterka Maja Dević iz krojačke radionice.

Udruga “Jaglac” zahvaljuje organizatorima na pozivu i svim posjetiteljima koji su podržali društveno poduzetništvo udruge “Jaglac”.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.