Jaglac: Potpisan ugovor za projekt „Ruka podrške u domu“Jaglac:

3. travnja 2024. godine Predsjednica Udruge „Jaglac“ gđa. Đurđa Šimatović u Voćinu je potpisala ugovor za projekt „Ruka podrške u domu“ koji je prijavljen u sklopu poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – prevencija institucionalizacije”.

Cilj projekta je povećati socijalnu uključenost i doprinijeti prevenciji institucionalizacije ranjivih skupina (starijih osoba i osoba s invaliditetom). Navedeni cilj postići će se zapošljavanjem 10 pružatelja potpore i podrške u svakodnevnom životu za ukupno 60 krajnjih korisnika pripadnika ciljne skupine u razdoblju od 34 mjeseca. Razdoblje provedbe projekta obuhvaća 36 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta iznosi 510.000,00 €.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.