Jaglac: Izmjena programskih aktivnosti u sklopu programa “Jaglac” – moj drugi dom

16. veljače 2024. godine Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike potpisalo je Dodatak Ugovoru o dodjeli financijskih sredstava za provedbu prve godine trogodišnjih programa pod nazivom “Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga za razdoblje 2023.do 2026.” za program “Jaglac” – moj drugi dom.

15. prosinca 2023. godine Udruga “Jaglac” zatražila je veću izmjenu i dopunu programskih aktivnosti koje značajno utječu na opseg i ciljeve programa. Naime Udruga je umjesto programskih aktivnosti u sklopu pružanja socijalne usluge poludnevnog boravka za 10 korisnika zatražila izmjenu programskih aktivnosti u sklopu pružanja inovativne socijalne usluge i modela skrbi u zajednici koje pridonose neovisnom življenju i socijalnom uključivanju osoba s invaliditetom za minimalno 10 korisnika, uključujući i potporu razvoju mobilnih timova.

Trogodišnji program Jaglac”- moj drugi dom (1.6.2023.-31.5.2026.) provodi se u partnerstvu s Gradom Orahovica i Obiteljskim centrom Područna služba Virovitičko-podravska, a financira ga MROSP u iznosu od 25.000 eura na godišnjoj razini.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.