Jaglac: Stručna podrška partnera na programu “Jaglac” – moj drugi dom 

21.ožujka 2024. godine održane su dvije paralelne radionice stručne podrške Obiteljskog centra Područna služba Virovitičko podravska, partnera na 3. godišnjem programu “Jaglac” moj drugi dom. Tamara Sadlovski (prof.rehab.) održala je radionicu za osobe s intelektualnim teškoćama na temu „Opasnosti na internetu“, a Sandra Matošina Borbaš, (prof. psiholog) održala je radionicu za roditelje i članove obitelji na temu „Seksualnost kod osoba s intelektualnim teškoćama“. Zahvaljujemo partnerima na njihovom doprinosu u provedbi programa. 

Trogodišnji program Jaglac”- moj drugi dom (1.6.2023.-31.5.2026.) provodi se u partnerstvu s Gradom Orahovica i Obiteljskim centrom Područna služba Virovitičko-podravska, a financira ga MROSP u iznosu od 25.000 eura na godišnjoj razini. Više o programu: https://udrugamrorah.hr/project/jaglac-moj-drugi-dom-3/ 

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.