Golubica: Međunarodni turnir u floorball-u u okviru Europske Lions konferencije

U subotu 29.10.2022. godine u Zagrebu je održan Međunarodni turnir u floorball-u u okviru Europske Lions konferencije.

Ekipu Specijalne olimpijade Hrvatske činilo je šest korisnika iz Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar uz jednog člana iz UZIPOP Zagreb. Turnir je održan u posebnom ambijentu kristalne dvorane hotela The Westin gdje je ekipa Specijalne olimpijade Hrvatske pokazala svoje izvrsne sposobnosti i osvojila prvo mjesto. Ekipa iz Udruge Golubica ponosna je što je imala čast sudjelovati na ovom događaju na kojem su imali priliku sklopiti nova poznanstva, a posebno ih je veselilo druženje s ekipom Udruženje Oaza iz Sarajeva kojima su bili domaćini pri obilasku Zagreba.

Ovo je još jedno natjecanje na kojem su korisnici pokazali što sve u sportu mogu, ali i pokazali svoje socijalizacijske i komunikacijske vještine u društvu prijatelja iz Sarajeva i Slovenije, ali i članova Lions klubova iz cijele Europe.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.