Financijska radionica u ožujku na Citadeli

U periodu 15.-17.3. održava se financijska radionica na prekrasnoj Citadeli u Belišću. Tijekom 3 dana imat ćete priliku:

  • upoznati osnove neprofitnog poslovanja, zakonske obveze financijskog planiranja i izvještavanja 
  • na primjerima iz prakse upoznati se s kvalitetnim vođenjem financija u udrugama te načinima osiguranja likvidnosti organizacije
  • postavljati pitanja stručnjacima, računovođama i revizorima te razmjenjivati vlastita iskustva s drugim praktičarima

Troškovi puta, smještaja i prehrane su pokriveni sredstvima projekta “Pro-NGO – kvalitetnijim upravljanjem do društvenih promjena” financiranog iz Fonda za Aktivno građanstvo. Sudjelovanje sva 3 dana je obavezno. 

Kako se prijaviti?

Za prijavu na radionicu je potrebno ispuniti ovaj obrazac.

Za upite vezane uz radionicu možete se obratiti na vanesa@mochvara.hr 

Nositelj projekta je Udruženje za razvoj kulture „URK“, a ovaj projekt provodi se u partnerstvu s još 5 organizacija – Gong, O.A.ZA., Udruga “MI” – Split, Inkluzivna kuća Zvono te Scanteam.

Pro-NGO tim

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.