Dokkica: U tijeku pripreme za STEM FEST Slavonija

STEM FEST Slavonija je dvodnevni javni događaj čija je svrha popularizirati znanost kroz STEM pristup kod djece, mladih i opće popularizacije građana u četiri slavonske županije. Cilj je okupiti djecu, mlade i građane u četiri slavonska grada (Slavonski Brod, Požega, Virovitica i Vukovar) i omogućiti im sudjelovanje u edukativnim aktivnostima usmjerenima na STEM. Na ovaj način DOKKICA s partnerima i suradnicima u četiri slavonske županije želi doprinijeti unapređenju popularizacije STEM-a kod djece, mladih i opće populacije na području istočne Hrvatske.

“Djeca imaju urođene kreativne potencijale, a mi odrasli možemo im osigurati iskustva kroz koja mogu dobiti poticaj za stvaranje ideja napretka znanosti i društva. Zato je STEM FEST Slavonija prilika da djecu i mlade istočne Hrvatske kroz STEM osnažimo za kreativnost.” I. Novak

Za više informacija o projektu posjetite https://www.stemslavonija.eu/ te web ili facebook stranicu Dječjeg kreativnog centra Dokkica.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.