DPP Sunce: Škola psihologije za roditelje

“Sunce” Društvo za psihološku pomoć u sklopu treće godine projekta “Škola psihologije za roditelje” provodi drugi ciklus radionica. Radionice su namijenjene udomljenoj djeci te djeci s problemima u ponašanju koja su školskog uzrasta i njihovim roditeljima ili udomiteljima. Ciklus radionica sastoji se od ukupno 6 radionica u trajanju od 45 minuta. Teme radionica za djecu su sljedeće: “Po čemu sam ja ja?”, “Vršnjački utjecaj”, “Moja obitelj i samopoštovanje”, “Tolerancija i nenasilno ponašanje”, “Spolnost” i “Podrška”. Teme radionica za roditelje su sljedeće: “Stilovi roditeljstva”, “Sukobi i rješavanje sukoba”, “Kako razvijati samopouzdanje djeteta”, “Adolescencija – izazovi odrastanja”, “Komunikacija između roditelja i djeteta” i “Emocija i suočavanje sa stresom”.

Planirani početak drugog ciklusa radionica je početkom ožujka u prostorima “Sunca” Društva za psihološku pomoć (Ulica Adolfa Waldingera 11, Osijek).

Zainteresirani svoje sudjelovanje trebaju najaviti na email dppsunce@gmail.com.

Svi zainteresirani pravovremeno će biti obaviješteni o mjestu i vremenu provedbe radionica.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.