SOS za OCD: Održana 5. savjetodavna podrška – Prijava volonterskih sati ministarstvu

U ponedjeljak 06. veljače 2023. s početkom u 10:00 sati održana je 5. tematska savjetodavna stručna podrška na temu “Prijava volonterskih sati ministarstvu”.

Stručnjakinja koja je vodila ovu temu je Tijana Tešija Nikolašević iz Udruge Mi Split, Regionalnog volonterskog centra Split.

Sudionici su upoznati sa važnim informacijama vezanim uz evidenciju volonterskih sati te prijavljivanju istih na platformi stranice Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike: volonteri.mdomsp.hr

Ukoliko ste propustili sudjelovati na sastanku, a imate pitanja vezana uz menadžment volontera i prijavu volonterskih sati ministarstvu postavite pitanje na našem Help desku.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.