POZIV: okrugli stolovi na temu kvalitete pružanja socijalnih usluga u regiji

U sklopu projekta SOS info, koji provodi Mreža pružatelja socijalnih usluga SOS-NET, organiziramo okrugle stolove na temu kvalitete pružanja socijalnih usluga u slavonskoj regiji.

Okrugli stolovi će se održati 23. i 24.05. u prostoru Citadele (nalazi u šumskom predjelu uz državnu cestu D517 (Beli Manastir – Belišće – Valpovo – Koška), blizu sjeverne (lijeve, baranjske) dravske obale, i udaljena je oko 550 metara od mosta na Dravi – 2 skretanje lijevo nakon prelaska mosta iz smjera Belišće-Baranjsko Petrovo Selo).

Tema prvog okruglog stola je “Kvaliteta socijalnih usluga u slavonskoj regiji”. Cilj okruglog stola je utvrditi stvarno stanje u regiji i definirati područja na kojima se treba intenzivnije raditi. Sudionici će imati priliku podijeliti svoja iskustva, probleme s kojima se susreću u svojem djelovanju i izraziti na kojim područjima djelovanja im je potrebna pomoć.

Tema drugog okruglog stola je “Stručna podrška OCD-ima i umrežavanje”. Cilj ovoga sastanka je razraditi plan podrške OCD-ima i plan međusobne suradnje i umrežavanja, na temelju činjenica utvrđenih na prijašnjem okruglom stolu.

Prijavite se za sudjelovanje na email Mreže: mreza.sos.net@udrugazvono
Rok za prijavu je 20.05. do 12:00 sati.

Projekt je financirao Grad Belišće iz Proračuna grada Belišća za 2022. godinu.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.