Poziv na 4. tematski sastanak: Uvođenje eura s pravne strane

U sklopu projekta SOS za OCD, dana 10.11. s početkom u 11:00 sati, organiziramo 4. tematski sastanak s vanjskim stručnjacima na temu “Uvođenje eura s pravne strane”.

Vanjski stručnjak koji će nam se pridružiti je Milorad Nenadović, dipl.iur., a facilitatorica sastanka je Lejla Šehić Relić.

Na sastanku ćete imati priliku saznati što OCD-e čeka vezano uz uvođenje eura te će stručnjak pravnik prodijeliti svoja iskustva iz prakse i s kojim se situacijama ili problemima do sada susreo, vezano uz ovu temu.

Za sudjelovanje na sastanku možete se prijaviti mailom na adresu mreza.sos.net@gmail.com.

Sastanak će se održati online, preko platforme Zoom, a poveznicu za spajanje ćemo Vam poslati nakon prijave, kao i podsjetnik s poveznicom za prijavu na sam dan sastanka.

Molimo da potvrdite sudjelovanje do ponedjeljka 07. studenog 2022. u 12:00 sati, a nakon toga poslat ćemo Vam link za Zoom.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.