Jaglac: Održane dvije radionice stručne podrške partnera

25.travnja 2023.g. održane su dvije radionice u sklopu programa “Jaglac” moj drugi dom. Radionice su održale predstavnice Obiteljskog centra Virovitica i to:


1. Radionica za roditelje/članove obitelji na temu “Sukobi” koju je vodila Sandra Matošina Borbaš, prof. psihologije

2. Radionica za korisnike poludnevnog boravka na temu “Prijateljstvo” koju je vodila Tamara Sadlovski, prof. educ.rehab.

Zahvaljujemo našim dugogodišnjim vanjskim suradnicima i partnerima na podršci.

Program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u okviru Poziva “Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge” za razdoblje od 2020. do 2023. godine u iznosu od 230.000,00 kn na godišnjoj razini. Program sufinanciraju: VPŽ, Grad Orahovica, Općine: Crnac, Čačinci, Mikleuš i Zdenci te Grad Našice i općina Feričanci.

Provedba 3. godine programa započela je s 1. lipnjem 2022. godine, a završava s 31. svibnjem 2023.g.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.