Jaglac: Dvodnevna edukacija za članove tima udruge

3. i 4. lipnja 2024. godine održana je edukacija za članove Upravnog odbora i Operativnog tima Udruge “Jaglac” pod nazivom “Vještine rukovođenja I – prepoznavanje metaprograma i primjena motivacijskih tehnika prilagođenih pojedincu s obzirom na motivacijske metaprograme koji ga određuju“. Radionicu je vodila mr.sc. Darija Krstić, NLP trener i vlasnica obrta za poslovno savjetovanje i ostale usluge SPERA, Osijek.

Cilj edukacije bio je jačanje kapaciteta članova Upravnog odbora i Operativnog tima Udruge u području upravljačkih vještina, situacijskog vodstva i komunikacijskih vještina te upoznavanje sa meta programima i njihovom primjenom.

Edukaciju financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u okviru Institucionalne podrške stabilizaciji i/ili razvoju udruga osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razini (1.1.2024.-31.12.2026.). Više o Institucionalnoj podršci na: https://udrugamrorah.hr/project/institucionalna-podrska-1-1-2024-31-12-2026/.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.