Dvodnevna edukacija u sklopu programa “Jaglac” -moj drugi dom

17.-18. lipnja 2024. predstavnici udruge Jaglac i partnera- upraviteljica Obiteljskog centra PS Virovitičko-Podravska, Sandra Matošina Borbaš, sudjelovali su na dvodnevnoj edukaciji na temu: “Analiza provedbe programa “Jaglac” moj drugi dom” s ciljem okupljanja ključnih dionika uključenih u program, kako bi zajedničkim promišljanjem izradili smjernice za unapređenje i razvoj tog programa.

Edukaciju je vodila dugogodišnja vanjska stručnjakinja mr.sc. Darija Krstić u prostoru udruge Projekt građanske demokratske inicijative Beli Manastir.

U sklopu trogodišnjeg programa “Jaglac” – moj drugi dom, udruga Jaglac pruža inovativnu socijalnu uslugu i model skrbi u zajednici koje pridonose neovisnom življenju i socijalnom uključivanju osoba s invaliditetom za min.10 korisnika, uključujući i potporu razvoju mobilnih timova. Program financira MROSP, a sufinanciraju ga: VPŽ, Grad Orahovica, Grad Našice i općine: Crnac, Čačinci, Mikleuš, Feričanci i Zdenci.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.