IK Zvono obilježila Dane otvorenih vrata

U sklopu manifestacije Dani otvorenih vrata udruga, koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici, 03.06. u Petak Inkluzivna kuća Zvono organizirala je radionicu pod nazivom „Triskele na Citedali“. Na radionici su nam se pridružili članovi Udruge osoba s invaliditetom MI Valpovo.

Druženje su započeli međusobnim upoznavanjem i obilaskom Citadele, gdje su članovi udruge gostima pokazali permakulturne vrtove i upoznali ih sa svakodnevnim poslovima koje obavljaju na Citadeli u sklopu radno-okupacijskih aktivnosti.

Nakon upoznavanja sudionici su pokazali svoju kreativnu stranu izradom „Triskele“ papirnih globusa a pritom su imali priliku i razvijati svoje motoričke sposobnosti!

Susret su završili opuštenim druženjem uz osvježenje te se okrijepili domaćim kiflicama i vaflima.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.