Golubica: Prvenstvo Hrvatske u skijaškom trčanju i trčanju na krpljama

Korisnici Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar uz pratnju voditelja sudjelovali su na Prvenstvu Hrvatske u skijaškom trčanju i trčanju na krpljama koje je održano u Delnicama dana 09. i 10. veljače 2023. godine u organizaciji Športskog društva Specijalni športovi “Luč” pod pokroviteljstvom Specijalne olimpijade Hrvatske.

Korisnici su se natjecali u disciplinama “klasičan način- skijaško trčanje 500m” i “trčanje na krpljama 100m”. Prvog dana održane su kvalifikacije, a drugog dana finalne utrke!

U ženskoj kategoriji- skijaško trčanje 500m, korisnica S.D. se plasirala na visoko 2.mjesto, dok se u muškoj kategoriji- skijaško trčanje 500m, korisnik V.M., plasirao na 1.mjesto.

U disciplini “trčanje na krpljama 100m”, u ženskoj kategoriji S.D. je osvojila 3.mjesto, a u muškoj kategoriji, rezultati su također bili odlični: D.A. 4.mjesto, M.I. 2.mjesto, a V.M. je opet zasluženo osvojio 1.mjesto!

Nakon natjecanja ekipa Golubice uživala je u snježnoj idili, obišli su Japlenški vrh gdje su ih dočekali jeleni te su se potom sretno vratili kući.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.