Breza: projekt MODUS

Kako nam se projekt MODUS – model suradnje odgojno-obrazovnih ustanova i organizacija civilnog društva u provedbi građanskog odgoja i obrazovanja približava kraju, s osobitim zadovoljstvom i zahvalnošću dijelimo s Vama istraživačke rezultate i publikacije proistekle iz projekta s posebnim naglaskom na katalog aktivnosti organizacija civilnoga društva i škola koje su pojedine teme iz područja građanskoga odgoja i obrazovanja  tijekom školske godine 2022./2023. odradile u suradnji s odgojno-obrazovnim ustanovama na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

Svi dokumenti s nagalskom na Priručnik modela suradnje dostupni su na poveznici:

https://udruga-delta.hr/hr/Projekti/MODUS-civilni-i-javni-sektor-za-gradanski-odgoj-i-obrazovanje

te na poveznici:

Priručnik Modus – model suradnje dostupan je i u tiskanom obliku pa sve Vas koji još nemate isti u tiskanom obliku, a voljeli biste ga imati, pozivamo da nam se obratite u našemu uredu u Osijeku, Dobriše Cesarića 10 ili se javite Ivani Šibalić na email: ivana.udrugabreza@gmail.com

Također Vas pozivamo da u svrhu kreiranja kataloga aktivnosti za sljedeću 2023./2024. školsku godinu, javite nam se povratno s temama i suradnjama koje planirate ostvariti sa školama, odnosno organizacijama civilnoga društva. Rok je čim prije možete 🙂

Ove materijale slobodno možete koristiti i dijeliti sa svojim kolegicama i kolegama iz drugih organizacija i odgojno-obrazovnih ustanova.

Još se jednom zahvaljujemo svima na doprinosu u kreiranju svih materijala  s ciljem poboljšavanja i olakšavanja suradnje odgojno-obrazovnih ustanova i organizacija civilnog društva u provedbi građanskog odgoja i obrazovanja.

Želimo Vam ugodne i opuštene predstojeće praznike te godišnje odmore!

AUTOR: Ivana Šibalić, Udruga Breza

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.