Zvono: Započinje provedba projekta “Zaželi bolje 2”

Udruga Zvono u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Valpovo, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje PU Osijek i Gradom Beli Manastir počinje s provedbom projekta „Zaželi bolje 2“. Projekt se provodi u okviru programa Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., a odobren je u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III” Ministarstva rada i mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

NOSITELJ PROJEKTA: Inkluzivna kuća Zvono
PARTNERI: Centar za socijalnu skrb Valpovo, Hrvatski zavod za zapošljavanje PU Osijek, Grad Beli Manastir
VRIJEME PROVEDBE: 16.09.2022. – 16.05.2022.
UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 439.000,00 HRK
IZNOS EU POTPORE: 439.000,00 HRK

CILJ PROJEKTA: Omogućiti pristup zapošljavanju i tržištu rada za 9 pripadnica ranjivih skupina na području djelovanja udruge Zvono, Grada Belog Manastira i prigradskih naselja unaprjeđenjem njihovih radnih potencijala i zapošljavanjem u lokalnoj zajednici za brigu o 54 krajnja korisnika.

Opći cilj Poziva je omogućiti pristup zapošljavanju i tržištu rada ženama pripadnicama ranjivih skupina s naglaskom na slabije razvijena područja i područja s većom nezaposlenosti.

Više informacija o projektu moguće je dobiti telefonskim putem 031/662-535 i na mail udruge zvono@udrugazvono.hr.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Inkluzivna kuća Zvono.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.