Zvono: Radionice na temu rada s mladima

U lipnju, dio tima Inkluzivne kuće Zvono sudjelovao je u šestodnevnom treningu u Pirovcu,na temu rada s mladima, u sklopu projekta „All about youth“ financiranog kroz program ERASMUS+ .

U Slavoniju su se vratili puni dojmova i motivacije te su nove metode i vještine koje su naučili na treningu imali priliku predstaviti svojim kolegama i članovima kroz radionice 25. i 26. srpnja.

Prvi dan su pokazali nekoliko metoda energizera (vježbe ili igre podizanja energije) i icebreakera (ledolomaci, vježbe upoznavanja). Ciljevi ovih metoda su podizanje energije, motivacija sudionika, međusobno upoznavanje.Fokus drugog dana su bile vježbe komunikacije i teambuildinga. Kroz nekoliko različitih vježbi i igara radili su na dobroj komunikaciji i timskom radu.Za više informacija o PRONI Centru za socijalno podučavanje posjetite https://proni.hr/.

Za više informacija o projektu posjetite https://proni.hr/portfolio-items/all-about-youth/?portfolioID=1284.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.