Zvono: Najava Forest Art festivala

Inkluzivna kuća Zvono 9. i 10. rujna organizira tradicionalni šumski festival umjetnosti, glazbe i svega neobičnog i kreativnog – Forest Art 2022!

Festival se održava u prekrasnom šumskom predjelu kampa Citadela, blizu dravske obale. Kamp se nalazi uz državnu cestu D517 (Beli Manastir – Belišće – Valpovo – Koška), blizu sjeverne (lijeve, baranjske) dravske obale, i udaljena je oko 550 metara od mosta na Dravi (drugo skretanje lijevo kada prijeđete most iz smjera Belišće-Baranjsko Petrovo Selo).  Kliknite ovdje za direktan link za Google karte.

I ove godine Vas očekuje bogat program za sve uzraste: brojne slikarske radionice, ples na svili, predstave, škola cirkusa, šumski kafić, fina klopa, bogati glazbeni program, sajam poslova i još puno toga! Detaljni program festivala pogledajte u priloženoj slici.

Ponuda i aktivnosti festivala prilagođene su za sve uzraste i otvorene za sve posjetitelje.

Za više informacija o festivalu posjetite web stranicu Zvona www.udrugazvono.hr ili Facebook stranici udruge Inkluzivna kuća Zvono.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.