Vrapčići: Radijska emisija “Uz dugine boje do mentalnog zdravlja”

U sklopu Active Citizens Fund Hrvatska projekta “Uz dugine boje do mentalnog zdravlja” svaki mjesec donosimo vam radijske emisije koje progovaraju o LGBT temama i na taj način senzibiliziraju širu javnost o potrebama, ali i problemima ove zajednice, koja je još uvijek nevidljiva na području slavonije i baranje.

Ovom prilikom donosimo vam intervju sa Hrvojem, transrodnim dečkom, a imate priliku poslušati njegovu životnu priču, kako je to biti trans osoba, kako izgleda proces tranzicije i promjene spola, koji su izazovi, kako obitelj i društvo prihvaćaju transrodne osobe.. – sve su ovo stvari koje ćete imati prilike čuti klikom na poveznicu. Ukoliko ste i sami trans osoba ili poznajete nekoga tko je trans svakako poslušajte ovu radijsku emisiju.

Ova aktivnost provodi se u sklopu #acf projekta “Uz dugine boje do mentalnog zdravlja” a koji se provodi u partnerstvu sa Fortes – Centar za demokratski razvoj i inkluziju, FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold, kolekTIRV i Informativno pravni centar – IPC

Aktivnost projekta “Uz dugine boje do mentalnog zdravlja” financirana je od strane Fonda za aktivno građanstvo sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

#acfhrvatska#EEAGrants#srednjiprojekti#acfcroatia

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.