Poziv: Radionica – mogućnosti Mobilnosti osoba koje rade s mladima te uspješna prijava projekta

Predano radite s mladima u svojoj lokalnoj zajednici? Važan vam je rad s mladima i želite da bude što bolji? Ujedno ste svjesni da se društvo, kao i potrebe i interesi mladih neprestano mijenjaju i da se rad s mladima, ako želi ići ukorak s tim promjenama, mora stalno razvijati?

Uz sve navedeno, želite se okušati u projektima aktivnosti Mobilnosti osoba koje rade s mladima ili već imate projektnu ideju te želite saznati koje su mogućnosti njezina financiranja?

Na pravom ste mjestu!

Pridružite se našoj radionici i saznajte koje vam se sve mogućnosti nude u okviru aktivnosti Mobilnosti osoba koje rade s mladima kako biste unaprijedili svoj svakodnevni rad s mladima te saznajte kako uspješno napisati i prijaviti projekt.

Odjel za Erasmus+ u području mladih u sklopu Agencije za mobilnost i programe EU organizira radionicu tijekom koje ćemo vam približiti svu lepezu mogućnosti u okviru aktivnosti Mobilnosti osoba koje rade s mladima putem primjera uspješne prakse te pružiti potporu i savjete za pripremu i prijavu kvalitetnog projektnog prijedloga na sljedećim prijavnim rokovima.

Radionica će biti vezana isključivo uz aktivnost Mobilnosti osoba koje rade s mladima, u okviru programa Erasmus+, Ključne aktivnosti 1 u području mladih, te je namijenjena svim organizacijama koje rade s mladima te osobama koje rade s mladima, a koje žele istražiti mogućnosti koje nudi ova aktivnost te naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt Mobilnosti osoba koje rade s mladima.

Radionica će se održati u četvrtak, 15. prosinca 2022. u prostorijama Leksikografskog zavoda ‘Miroslav Krleža’ u Zagrebu, Frankopanska 26soba 101, 1. kat  s početkom u 9,30 sati. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je do 15 sati.

Kako se prijaviti?

Vaše sudjelovanje možete prijaviti putem prijavnog obrazaca koji se nalazi na sljedećoj poveznici.

Prijava će biti otvorena do 11. prosinca 2022. godine.  Ovisno o broju raspoloživih mjesta, nakon zatvaranja prijava, sudionicima radionice će zajedno s potvrdom za sudjelovanje biti poslan i detaljan raspored radionice.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.