Poziv na prijavu za Green Project Lab

Dragi mladi,

želimo vam skrenuti pozornost na Green Project Lab for Young People, online trening koji se bavi konceptom projekata solidarnosti i razvojem projekata vezanih uz teme održivosti, zaštite okoliša i klimatskih promjena. Trening traje od 15. do 17. prosinca.

Na ovom treningu moći ćete:

  • povezati se i razmijeniti ideje s mladim ljudima s kojima dijelite slične interese
  • naučiti više o ESS programu i projektima solidarnosti
  • produbiti svoje razumijevanje solidarnosti i njezine povezanosti s ekološkim problemima
  • razviti svoju ideju u projekt te naučiti više o upravljanju projektima

Najbolje od svega je što se pruža prilika za istovremeno učenje i od stručnjaka za projekte solidarnosti i stručnjaka za zelene teme.

Sve dodatne informacije o treningu možete naći na Green Project Lab for Young People – Online Space reserved for training and support for Green Solidarity Projects.

Ako ste već iskusni u provedbi projekata ili u zelenim temama, slobodno proslijedite informaciju o treningu drugim mladima osobama koje bi mogle biti zainteresirane.

I ne zaboravite pratiti sve ostale prilike za umrežavanje i učenje u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU, drugih nacionalnih agencija i SALTO resursnih centara. 

Prijaviti se možete do 3. prosinca putem obrasca:

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.