Poziv na 5. tematski sastanak: Program CERV

U sklopu projekta „SOS za OCD“ organiziramo 5. tematski sastanak s vanjskim stručnjacima. Tema sastanka je „Program CERV” te Vas ovim putem pozivamo da se u četvrtak 06. travnja 2023. godine uključite putem Zooma na sastanak na ovu temu, s početkom u 13:00 sati.

Ovo je izvrsna prilika da se upoznate s Programom Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV), njegovim ciljevima, prioritetima i mogućnostima koje on nudi za Vašu organizaciju!

Stručnjakinja koja će voditi ovu temu je Željka Markulin, viša stručna savjetnica Odjela za provedbu programa Europske unije i međunarodnu suradnju Ureda za udruge RH, a facilitator sastanka je Lejla Šehić Relić.

Potvrdite sudjelovanje do ponedjeljka 03. travnja 2023. u 14:00 sati na mail: mreza.sos.net@gmail.com, a nakon toga poslat ćemo Vam link za Zoom.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.