MI Valpovo: Aktivnosti u travnju 2024.

Travanj u Udruzi MI protekao je u duhu suradnje.

Povodom dana otvorenih vrata članice udruge Maja i Anđa, volonterka Jasmina i Majina osobna asistentica Snježana posjetile su OŠ Matija Gubec iz Magadencovca i održale radionicu na temu pogleda u svijet kao slijepa i slabovidna osoba.

18.  i 19. travnja u IMPACT centru u Zadru sudjelovali smo u koordinacijskom sastanku sa predstavnicima udruga koje po prvi puta koriste institucionalnu podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

23. travnja članovi udruge sudjelovali su u radionici u sklopu Erasmus+ projekta, u organizaciji OŠ M. P. Katančić iz Valpova i glazbene škole iz Njemačke. Više informacija na sljedećoj objavi.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.