Jaglac: Vrijedna donacija za novi kombi

27.svibnja 2024. godine Udruga Jaglac primila je vrijednu donaciju od 1.318,75 eura, što je prikupljeno na humanitarnoj aukciji ovogodišnjeg, rekordnog Viroexpa. Pokrovitelj aukcije, koji je za humanitarne potrebe darivao rasipač umjetnog gnojiva, bila je renomirana virovitička tvrtka poljoprivredne mehanizacije i rezervnih dijelova DP Prof, a uručenju čeka nazočio je Ivan Kocijan, voditelj prodaje.

Ova sredstva idu u prave ruke, onima kojima su najpotrebnija – istaknuo je Bojan Mijok, direktor Viroexpa i županijski pročelnik za gospodarstvo i poljoprivredu, uručujući „ček“ na iznos od 1.318,75 eura predsjednici Udruge Jaglac Đurđi Šimatović

Zahvaljujem se tvrtki Viroexpo, DP Prof-u i direktoru Bojanu Mijoku na ovim sredstvima. Naime, skupljamo potrebna sredstva kako bi nabavili novi kombi koji nam je potreban za prijevoz naših korisnika. Trenutno imamo dva vozila, jedno koje je staro tri i drugo od 12 godina, koje je potrebno zamijeniti. Hvala vam u ime svih članova Udruge Jaglac – naglasila je Đurđa Šimatović, predsjednica udruge Jaglac Orahovica.

Izvor: www.vpz.hr

Fotografija: Kristijan Toplak

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.