Golubica: 13. Prvenstvo Hrvatske u biciklizmu za osobe s intelektualnim teškoćama

Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar sudjelovala je s korisnicima na 13. Prvenstvu Hrvatske u biciklizmu za osobe s intelektualnim teškoćama u Vrlici. Natjecanje je održano u četvrtak 04. i petak 05. svibnja 2023. godine u Vrlici. Organizator natjecanja bio  je Centar za rehabilitaciju «FRA ANTE SEKELEZ», Vrlika, a isto  je održano prema kombiniranim pravilima  Svjetske Specijalne Olimpijade i organizatora.

Ekipa Golubice pokazala je zavidne sposobnosti u vožnji te smo neizmjerno ponosni na njih i njihove rezultate. Naravno ni ovaj put korisnici nisu išli kući bez medalja!!! Natjecali su se u kategorijama: cestovna utrka na 1500m M/Ž i vremensko natjecanje 200m M/Ž.

Osvojeni rezultati su sljedeći: Cestovna utrka na 1500m M- 1. Skupina- natjecao se V.M. koji je osvojio 3.mjesto, u cestovnoj utrci na 1500m Ž- 1. Skupina- natjecale su se M.Š. i M.Š., koje su osvojile zaslužena prva dva mjesta!   

U kategoriji Vremensko natjecanje 200m M- 3. Skupina- natjecao se M.I. koji je osvojio 2.mjesto! 

Uz natjecanje, korisnici su sa svojim voditeljima iskoristili lijepo sunčano vrijeme za razgledavanje i uživanje u prirodi, te su obišli Utvrdu Prozor, rijeku Cetinu i Peručko jezero.  

Kući su se vratili sretni i zadovoljni!

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.