Adaptacija prostora Udruge Jaglac za krojačku radionicu

Krajem veljače Udruga Jaglac završila je s adaptacijom prostora za krojačku radionicu u okviru projekta „Društveno poduzetništvo udruge Jaglac“. Nabavljena je oprema te su krojačice Jaglaca oduševljene novim radnim prostorom što im je dodatna motivacija za izradu novih proizvoda koje možete vidjeti na Facebook profilu Udruge.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projektom će se staviti naglasak na zapošljavanje osoba s invaliditetom kao iznimno ranjive kategorije, na jačanju svijesti lokalne i regionalne zajednice o socijalnoj ekonomiji koja se brine o najranjivijim kategorijama i njihovom lakšem izlazu na tržište rada.

Projekt će poticati proizvodnu djelatnost u županiji u kojoj je tekstilna industrija deficitarna.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.