Jaglac: Zahvaljujući donacijama udruga kupila novo vozilo za prijevoz OSI

U nastavku prenosimo pismo zahvale Predsjednice Udruge gđe. Đurđe Šimatović.

NOVI, A NAŠ!

Zahvalnost, darežljivost i dobročinstvo vrline su koje krase velike ljude. Ovim putem u ime Udruge „Jaglac“ Orahovica, u svoje osobno ime, u ime naših korisnika, roditelja, djelatnika i volontera zahvaljujemo ljudima koji su iskazali svoju darežljivost i dobročinstvo tako što su svojim donacijama omogućili kupnju novog kombi vozila za prijevoz osoba s invaliditetom.

Veliko hvala svima vama koji ste prepoznali naše potencijale-projekte i programe koji osiguravaju unapređenje kvalitete i dostojanstvo života osoba s invaliditetom. Koliko su ovi programi vrijedni, prepoznali su građani i pravni subjekti:

  • Hvala velikim i malim poduzetnicima koji nas podržavaju niz godina (donacijama u novcu, sponzorstvima, licitacijama, materijalima za našu krojačku radionicu i sl.)
  • Hvala JLS i RS na organizaciji raznih manifestacija u korist Udruge „Jaglac“ (malonogometni turniri, čobanijada i sl.)
  • Hvala obrazovnim institucijama na uključenju u učeničke projekte i programe
  • Hvala svima koji naručujete i kupujete proizvode iz naše krojačke radionice i tako jačate svijest društva o važnosti društvenog poduzetništva u zajednici
  • Posebnu zahvalnost izražavamo građanima/posjetiteljima naših štandova za donacije na INFO štandu Udruge.
  • Također velika hvala osobama iz društvenog i javnog života, kao i medijima na promociji rada Udruge u proteklim godinama.

Svi ste vi doprinijeli realizaciji naših projekata, a posebice evo danas na kupnji ovog kombi vozila i time značajno utjecali na kvalitetu života naših korisnika. I ne bih nabrajala pojedinačne donacije jer ih je u proteklim godinama bilo mnogo, ali napraviti ću izuzetak i spomenuti ću jednu posebno dirljivu donaciju: U vrijeme božićnih blagdana troje djece iz jedne obitelji: Oliver, Fran i Jakov  išli su u čestitare i prikupljena sredstva donijeli  kao donaciju za kupnju kombija. Evo to je jedan primjer kako se gradi dobro i plemenito društvo, naša djeca su zalog naše budućnosti i veliko HVALA roditeljima koji tako odgajaju svoju djecu.

Neka ovo  pismo bude naša javna zahvala vama, ljudima dobrog srca.

I kako se kaže „zrno po zrno pogača“, tako smo i mi sitnim i malim donacijama, štedljivošću i pažnjom dobrog gospodara zahvaljujući svima vama, došli do cilja i kupili novi kombi.

S najdubljom zahvalnošću!

Predsjednica Udruge „Jaglac“:

Đurđa Šimatović

zahvaljujući brojnim donacijama Udruga “Jaglac” uspjela je kupiti novo kombi vozilo za prijevoz osoba s invaliditetom.

Imaš pitanje?

Online platforma za pomoć i podršku, podrška i razmjena znanja i iskustva specifičnih za poslovanje i djelovanje OCD-a; kontinuirana podrška i prostor vođene rasprave za OCD-ove. Čak osam stručnjaka će vam pružiti pomoć iz raznih kategorija kao što su radno pravo, pravna pitanja i zapošljavanje, javna nabava i revizija, dobro upravljanje, volonterstvo i društveno poduzetništvo.